3 x Assistent Bouwmarktmanager

Functie-inhoud: Als gastheer zorg je ervoor dat je klanten zich welkom en waardevol voelen. Dit straal je uit naar je klanten en je toont hierbij een voorbeeldfunctie voor collegaís. Je bent primair op de werkvloer aanwezig en begeleidt klant- en goederen georiŽnteerde medewerkers in hun klantgericht gedrag. Als MT lid ben je mede verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de bouwmarkt en je vervangt de bouwmarktmanager bij afwezigheid. Je stuurt op optimale inzet van alle beschikbare middelen, gericht op het belang van de fysieke en online kanalen en geeft de medewerkers de ruimte om zich functionaliteiten en processen eigen te maken.
Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden: Je coacht je medewerkers op een inspirerende manier. Je laat ze delen in bedrijfsvisie wat resulteert in een uitstekend winkelbeeld en goed voorraadbeheer. Klanten worden warm ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou en je team weer terug.
Opdrachtgever Binnen onze organisatie bieden wij een prettige werksfeer waarin diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding. Tot slot kan je gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting.
Functie-eisen Minimaal MBO werk- en denkniveau Ervaring met het leidinggeven aan groepen en individuen Aantoonbare ervaring met verkopen Affiniteit met doe-het-zelf producten en styling
Standplaats Zuid Holland
Vacaturenummer 20181037
« Vacature overzicht Reageer op deze vacture »