Vacature Site Manager Verschillende regio’s

Fulltime

Functie-inhoud

Retail Recruitment is op zoek naar een Sitemanagers

De Sitemanager is eindverantwoordelijk voor de  locatie en is in deze operationele rol, die zich voornamelijk in de shop afspeelt, gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Je hebt een heldere visie op gastvrijheid en je bent je bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving. Jouw planning stem je af op de gasten en je team.

Je bent gedreven en enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren en mee te nemen in (cultuur) veranderingen. Je bent gepassioneerd, je wacht niet af maar neemt zelf initiatief. Een probleem oplossen daar draai jij je hand niet voor om. Medewerkers voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd, ook omdat de sfeer op locatie goed is. Situationeel leidinggeven is één van jouw talenten en je bent de verbinder naar je team, onze interne gasten en regio manager. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details en het plannen en organiseren, je herkent situaties en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd.

We bieden een operationele managementfunctie in een retailomgeving . Je hebt toegang tot een uitgebreid traningsprogramma in een veranderende, dynamische en bijzondere werkomgeving.  We hebben de doelstelling om in 2050 compleet klimaatneutraal te zijn!

Je werkt een vast aantal contracturen per week met een goed salaris daaraan gekoppeld. Het salaris wordt gestort op de 22e of 23e van de maand en is altijd op tijd. Je ontvangt een telefoonvergoeding en kilometervergoeding à € 0,19 netto. Je krijgt korting op dagjes uit en je bent van de partij op een jaarlijks terugkerend team event. Daarnaast bieden we een bonusregeling, overuren die uitbetaald worden en korting op een collectieve zorgverzekering.

Onze klant heeft diversiteit en inclusiviteit hoog op de agenda staan en daarom nodigen wij alle gekwalificeerde sollicitanten uit te reageren, ongeacht religie, afkomst, seksuele oriëntatie of gender identiteit.

Opleiding: HBO werk- en denkniveau

Gevraagde competenties:

-(Risico) bewustzijn van gezondheid, veiligheid & milieu
-Analytisch- en probleemoplossend (incl. oordeelsvorming)
-Coachende- en opleidingsvaardigheden
-Commercieel denken
-Communiceren Delegeren Gastgericht Impact- en overtuigingskracht
-Invoelingsvermogen
-Kwaliteitsgerichtheid Ondernemerschap
-Operationeel leiderschap
-Plannen en organiseren
-Samenwerken

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

meerdere locaties