Teamleider

Functie-inhoud: Geeft sturing aan Algemeen Medewerker Allround, Algemeen Medewerker, Participatiemedewerkers, Hulpkrachten en overige medewerkers anders dan hier genoemd, binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsgebied van een vestiging en onder het direct gezag van de Afdelingsleider of Filiaalleider. De functie heeft als doel dat de werkprocessen (ophalen, ontvangen, sorteren, verkopen) gewaarborgd zijn en het scheppen van de juiste randvoorwaarden voor de verschillende werkplekken zodat de medewerkers onder zijn/haar gezag optimaal kunnen functioneren.
Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden: ♦ Het uitdragen van de identiteit van Het Goed. ♦ Bijdragen aan de afgesproken resultaatdoelstellingen van de vestiging binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsgebied. ♦ Het zorgdragen en organiseren voor de processen ontvangst goederen tot en met plaatsen in de winkel volgens de formule van Het Goed. ♦ Het uitvoeren van de diverse verkoopactiviteiten. ♦ Het omgaan met logistieke hulpmiddelen en zorgdragen voor schone en veilige werkplekken alsmede het verrichten van diverse algemene taken. ♦ Flexibel inzetbaar, ook op andere vestigingen, wanneer de leidinggevende dit nodig acht. ♦ Brengt actief kennis over op (nieuwe) collega’s en zorgt voor het inzetten, aansturen en instrueren van medewerkers. ♦ Het coachen van Algemeen Medewerkers, Algemeen Medewerkers All Round en Participatie Medewerkers en het voeren van voortgangsgesprekken met Participatie Medewerkers en desgevraagd ook met reguliere medewerkers.
Opdrachtgever Het Goed is een snel groeiende kringloopwinkel-keten. Bij onze winkels vind je aantrekkelijk geprijsde, gebruikte goederen zoals meubelen, speelgoed, kleding, cd’s, witgoed en nog veel meer. Het zijn 25 trendy opgezette winkels waar het prettig rondkijken is. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken er dagelijks ruim 1100 collega’s aan onze doelstelling ‘werk maken van hergebruik’. Door de trendy uitstraling, het ruime aanbod en goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels.
Functie-eisen De Groepsleider heeft minimaal een MBO3 werk- en denkniveau, beheerst de Nederlandse taal op B2 niveau en beschikt over algemene computervaardigheden. De Groepsleider beschikt over kennis van: • producten uit minimaal 3 productgroepen en het prijzen en waarderen van deze goederen. • de formule van Het Goed en het selecteren, presenteren en aanvullen van producten volgens deze formule. • het verkoopproces in de winkel, het sorteerproces achterhuis en transportwerkzaamheden. • de arbo- en veiligheidsregels binnen Het Goed. • het kunnen omgaan met en aansturen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Standplaats Schiedam
Vacaturenummer 20181035
« Vacature overzicht Reageer op deze vacture »