Vacature Floormanager Regio Cuijk

Fulltime

Functie-inhoud

De functie

Hou je van coördineren én assisteren? Als Floormanager ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten. Alles wat jij doet draagt bij aan de klantbeleving waar onze klant voor staat. Natuurlijk ben jij een voorbeeld voor collega’s om dit ook te doen, en moedig je ze daar bij aan

Tijdens openingstijden kan het voorkomen dat jij verantwoordelijk bent voor de winkel. Je zorgt dan samen met je collega’s dat de schappen goed gevuld zijn en de producten netjes gepresenteerd worden.

Op basis van beschikbaarheid wordt samen bepaald hoeveel uur per week je werkzaam bent. Dit kan op basis van een min/max contract of vaste uren per week.

Na een gedegen inwerktraject draag je op enkele dagdelen de verantwoordelijkheid voor het filiaal. Je zorgt er dan voor dat alle voorkomende werkzaamheden samen met je team worden gedaan.

Onze klant vindt het belangrijk dat jij als Floormanager weet hoe je moet acteren in bepaalde situaties dus word je getraind in leiding geven, BHV en Winkeldiefstal. Daarnaast krijg je een overval en agressietraining. In winkels met een slijterij krijg je aanvullend nog de opleiding Sociale Hygiëne.

Profiel

  • Je beschikt over minimaal een MBO niveau 4 werk- en denkniveau of bent een startende HBO’er en je blijft jezelf continu ontwikkelen
  • Ervaring als leidinggevende is een pré;
  • Heb je al enkele jaren ervaring in de Retail door een (bij)baan en ben je flexibel inzetbaar (minimaal één koopavond en in het weekend)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Wij bieden jou een marktconform salaris met vakantiedagen, vakantiegeld én ATV uren. Wij vinden al onze medewerkers minstens zo belangrijk en investeren dan ook graag in jouw ontwikkeling. Dit doen we binnen een open, collegiale en no-nonsense cultuur. Omdat je komt werken bij de beste supermarkten van het zuiden krijg je ook wekelijks 10% korting op je boodschappen!

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio  Cuijk