Verkoopmedewerkers

Fulltime

Functie-inhoud

verkoopmedewerker

Hou je ervan klanten oprecht en eerlijk te adviseren waarbij je commerciële doelstellingen niet uit het oog verliest? Werk jij graag op een inspirerende locatie? Hou jij ervan samen te bouwen aan een premium winkel- en productbeleving en een uitermate hoog serviceniveau? Kom je elke dag met positieve energie naar het werk en beschik jij over een hoge dosis enthousiasme? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Onze klant onderscheidt zich al jaren door het installeren van beeld en geluids apparatuur op het hoogste niveau. Een half resultaat is bij ons geen resultaat. Door het hoge niveau te blijven omarmen hebben wij een grote en loyale klantenkring. In ons experience Center kunnen de klanten het beste advies krijgen en alle mogelijkheden ervaren omtrent premium audio en video. Van simpele opstellingen tot volledig geautomatiseerde huizen met behulp van domotica.

Binnen deze functie pak je alle taken op die er op een dag voorbijkomen, uiteraard is je prioriteit het oprecht en eerlijk adviseren van onze bezoekende klant. Maar ook de inkomende leveringen, serviceaanvragen en reparaties zijn voor jou geen verrassing.

– Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding.

– Je bent een commercieel talent met een representatieve uitstraling.

– Contactuele eigenschappen gecombineerd met een zeer klantgerichte instelling.

– Je hebt een voorliefde voor beeld – en geluidsapparatuur en bij voorkeur hoog segment

– Affiniteit met digitale toepassingen, zoals WIFI, Bluetooth, Apps etc.

– Je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken.

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Wilma Sonnema

Standplaats

Regio Rotterdam

Vacaturenummer

P202110/0004

Verkoopmedewerkers

Fulltime

Functie-inhoud

Kun jij na de de ochtend meeting niet wachten om de eerste klanten te begroeten. Als verkoper heb je met je eerste klant gelijk een goed gesprek en begrijp je volkomen waarom de klant op zoek is naar een nieuw interieur. Met de juiste skills weet jij een sterke relatie op te bouwen met de klant. Jij zorgt ervoor dat de klant op de juiste manier geïnspireerd raakt en met een goed gevoel de winkel verlaat. Je wordt getriggerd door targets en geeft niet op, en bent competitief ingesteld. Daarnaast ben je een echte team player en weet je je zelf en je collega’s op elk moment van de dag te motiveren en te ontwikkelen.

  • Je hebt minimaal mbo-4-werk- en -denkniveau.
  • Je bent klantvriendelijk. Alles voor een glimlach!
  • Je hebt affiniteit met interieur en fashion
  • Je bent commercieel ingesteld en hebt een sterke drive om jezelf te ontwikkelen
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je beschikbaar op koopavond, in het weekend en op feestdagen
  • Er zit geen maximum wat jij kunt verdienen.
  • Je krijgt een gegarandeerd bruto salaris per maand op basis van een 40-urige werkweek. (exclusief ongelimiteerde bonus)

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Wilma Sonnema

Standplaats

Regio Haarlem

Vacaturenummer

P202010/0004