Vakverantwoordelijke

Fulltime

Functie-inhoud

Gaat jouw hart sneller kloppen van operationele processen? Heb jij een opgeruimd karakter? Als vakverantwoordelijk Medewerker zorg jij ervoor dat alle goederen in onze vestiging in Hoofddorp op de juiste wijze in het schap terechtkomen.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Als vakverantwoordelijk Medewerker zorg jij ervoor dat onze (vakkrant)artikelen commercieel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je onderhoudt en verzorgt de schappen en zorg ervoor dat de verkoopruimte, de zaagruimte en de verfmengbalie er altijd netjes bij liggen. Ook zorg je voor het verzamelen en klaarzetten van afhaal- en bezorgorders, voer je inventarisaties uit en scan je zo snel mogelijk de lege vakken. Jouw opgeruimde karakter komt ook goed van pas bij het helpen en wegwijs maken van klanten. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je klanten met het inladen van producten. Voor een tevreden klant steek jij met plezier de handen uit de mouwen!

Opdrachtgever

Bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken wij het verschil. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Je werktijden zijn flexibel. De vestiging is tussen 06.30 uur en 18.00 uur open (op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur) en we werken met een rooster planning. Startsalaris is € 1864,94 bruto per maand o.b.v. FT.

Weet je zeker dat jij de Vakverantwoordelijk medewerker bent die wij zoeken?

Functie-eisen

– MBO diploma logistiek of verkoopmedewerker
– Je bent een doener
– Enige jaren ervaring in de detailhandel
– Reachtruck diploma
– Woonachtig in de regio Hoofddorp

Standplaats

Hoofddorp

Vacaturenummer

D2018/0022