Vacature Retail Leadership Traject Utrecht

Fulltime

Functie-inhoud

Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer) en geïnteresseerd bent in sport en Retail dan is dit een interessante functie voor jou! Voor een traject wat jou voorbereidt op een rol als leader, komen wij graag in contact met mensen die hun commerciële vaardigheden willen uitbreiden en hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen.

VOOR WIE?
  • Net afgestudeerd (of al iets langer)
  • Geïnteresseerd in sport en Retail

DE BASIS

Deze functie laat zich niet omvatten in één woord of functietitel. Sterker nog, deze functie is meer een traject. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van een startersfunctie en een traineeship. Je start met het leggen van een solide Retail basis.

DRAAI GEVONDEN?

Vanaf dag één ga je als het ware je eigen sportwinkel runnen, je bent verantwoordelijk voor een sport in de winkel. Je bent volledig op de hoogte van de commerciële status van een bepaalde sport. Je bepaalt het assortiment en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw sport op commercieel en menselijk vlak. Door het dagelijkse contact met de klant, weet je exact wat deze nodig heeft en ben je in staat samen met je team veranderingen door te voeren in de lay-out. Deze baseer je op persoonlijke ervaring en cijferanalyses. Je leert snel te schakelen, zelfstandig beslissingen te nemen en je weet hoe het is om de leiding in de winkel te hebben.

EN DAN?

Dan sta je aan de voet van je eigen carrière binnen Decathlon. Je kunt je rol gaan uitbreiden door winkel brede verantwoordelijkheden op te pakken. Op deze manier ontdek je welke individuele meerwaarde jij kan creëren. Of je kiest zelf een richting waarin je je wilt ontwikkelen. Denk hierbij aan een project omtrent duurzaamheid, klanttevredenheid, onderhoud, veiligheid, customer satisfaction of personeelszaken.

WAT WILLEN WE IN IEDER GEVAL ZIEN ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT?

  • Passie voor sport (uitroepteken)
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar, waarvan wekelijks één dag in het weekend
  • HBO werk- en denkniveau
  • Passie voor ondernemen, de handen uit de mouwen steken en initiatief nemen

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio Utrecht