Vacature Regiomanager Midden en West Nederland

Fulltime

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar:
Ben jij die inspirerende regiomanager woonachtig in het midden of westen van het land met zowel een commerciële mindset als uitstekende peopleskills? Neem jij graag initiatief in de ontwikkeling van zowel jouw business als jouw mensen? Dan hebben wij een vacature voor jouw droombaan…

Verandermanagement? Onze klant is volop in transitie. Onze organisatie verschuift van product verkoop naar advies. Als Regiomanager ben jij in staat om deze transitie te begeleiden en de winkelteams.

Relatiemanagement? Check. Zowel in je eigen rayon als in het onderhouden van contacten met stakeholders binnen de organisatie, verbinden is your middle name. Het maakt hierin voor jou weinig uit of er sprake is van een samenwerking op afstand. Door jouw prettige, geïnteresseerde persoonlijkheid en inzicht in samenhang tussen processen bouw je eenvoudig bruggen tussen jouw eigen werkveld én dat van de ander.

Proactiviteit? Helemaal jouw ding. Je onderneemt, ziet commerciële kansen en benut deze. Hierin ben je creatief en weet je anderen te motiveren en te stimuleren. Als leidinggevende geef je collega’s vertrouwen en vrijheid. Door jouw ruime ervaring als (regio)manager weet je namelijk dat jouw team op die manier de beste resultaten behaalt.

Jouw werkweek? Heel afwisselend. Het ene moment bepaal je samen met je collega-Regiomanagers een strategie om de verkoop in de winkels naar een hoger level te krijgen. Het andere moment doe je een ronde filiaalbezoeken omdat je ontzettend benieuwd bent naar de ervaringen.

Ook schakel je regelmatig met de collega’s van Category Management over de opbouw van onze collecties, spar je met de HR Business Partner Operations over het Potential Programma, spreek je met Marketing over de verkoopacties voor de komende maand en ga zo maar door.

Waarom willen we jou als Regiomanager?

  • Je hebt ruime ervaring (>5 jaar) binnen de retail als regiomanager of in een soortgelijke rol;
  • Je bent woonachtig in het midden of westen van het land;
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
  • Je voelt je op je best in een organisatie in transitie en hebt hierin oog voor de menselijke maat;
  • Je bent een toegankelijke en vriendelijke persoonlijkheid en weet mensen te inspireren;
  • Je bent resultaatgericht, planmatig en stelt uitdagende doelen;
  • Je hebt een hoog energieniveau en beschikt over de nodige overtuigingskracht;
  • Je schakelt moeiteloos van operationele taken naar strategie en weer terug;

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio Midden /West Nederland