Vacature HR-Adviseur Amsterdam

24-32 uur

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar:

Binnen de rol van HR-Adviseur ben jij verantwoordelijk voor het complete HR-proces van twee of drie van onze vestigingen in Amsterdam. Jij houdt je bezig met de personeelsbezetting, werving & selectie, het ziekteverzuim en de loopbaangesprekken. Van het uitvoeren van administratieve werkzaamheden tot het correct begeleiden en afhandelen van ingewikkelde ontslagtrajecten – je doet het allemaal.

Vind jij het leuk om op verschillende locaties te werken? Goed nieuws! Op wekelijkse basis zal jij je tijd verdelen tussen aan de ene kant de vestigingen waar jij verantwoordelijk voor bent en aan de andere kant het hoofdkantoor op Sloterdijk en eventueel je werkplek thuis.

Goed kunnen samenwerken zit in je bloed. Je staat in contact met verschillende managers van o.a. de afdelingen logistiek en service. Daarnaast werk je samen met werving & selectiebureaus, het UWV, de arbodienst, opleidingspartijen en je schakelt juridische hulp in als de situatie hierom vraagt. Tot slot is er voor jou een belangrijke rol weggelegd voor het begeleiden en ondersteunen van de vestiging, zodat HR-beleid ook op dit niveau goed verankerd is.

Binnen het hoofdkantoor en afdeling HR ben je onderdeel van een klein team dat bestaat uit een HR Manager, waaraan jij rapporteert, nog een andere HR Adviseur en een HR Coördinator. Een team wat staat te popelen om haar professionele ambities vorm te geven waaronder het verder automatiseren van administratieve taken en het optimaliseren van ons wervingsproces.

De organisatie telt in totaal 180 medewerkers, waar op een positieve en familiaire manier met elkaar wordt samengewerkt. We hanteren korte communicatielijnen en gaan respectvol met elkaar om. We zijn ondernemend, veranderingsbereid en hebben een aanpakkersmentaliteit. Onze cultuur, in combinatie met onze opleidingsmogelijkheden, maakt ons een aantrekkelijke werkgever.

 • Een salaris tussen de €2.800,- en €3.900,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Een functie voor 24 – 32 uur per week
 • Bonus met een maximum van €800,- bruto per jaar
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op o.b.v. fulltime dienstverband
 • Een laptop en telefoon
 • Ruime selectie aan ontwikkelingsmogelijkheden – van Excel tot mindfulness;
 • Tot 20% korting op het assortiment

Jij bent resultaatgericht en pragmatisch. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je goed kunt schakelen tussen verschillende taken en dat de HR-processen binnen jouw vestigingen succesvol verlopen. Daarnaast werk je op een accurate wijze, waardoor jouw administratie altijd op orde is.

Verder vragen wij:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Human Resources Management, Personeels- of Organisatiewetenschappen of Arbeid- en Organisatiepsychologie;
 • 3-5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • Je bezit kennis op het gebied van o.a. arbeidswetgeving, Wet Poortwachter, arbeidsmarkt, cao en personeelsregelingen.

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio Amsterdam