Vacature Filiaalmanager Supermarkt i.o. Amsterdam

Fulltime

Functie-inhoud

Voor een grote supermarktorganisatie zijn wij in midden en west Nederland op zoek naar supertalent! Deze overkoepelende organisatie heeft voor zijn verschillende formules interesse in filiaalmanagers in wording.

Kom je net van een opleiding op HBO niveau en/of heb je MBO op zak maar al ervaring opgedaan in deze innovatieve en dynamische Retailwereld van ‘fast moving consumer goods’ en beschik je over het onderscheidende karakter wat managers typeert? Dan zou je wel eens de juiste man/vrouw kunnen zijn.

Na de selectieprocedure volgt een inwerkperiode (1 jaar), je wordt dan direct verantwoordelijk gemaakt over een afdeling als Afdelingsmanager. Het is dan je taak om die afdeling en daarbij jezelf ambitieuze doelen te stellen, die je samen met je team gaat realiseren. Daarnaast krijg je veel informatie aangaande alle processen die op de verschillende afdelingen plaatsvinden. Je rouleert over de afdelingen Vers en KW en kassa.

Het vervolgtraject; Wanneer je alles in de vingers hebt (jaar 2) krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen filiaal. Je bent een motiverende en inspirerende kracht voor een grote groep medewerkers. En je geeft op een coachend wijze leiding om zo het optimale rendement te behalen. De commerciële resultaten en kostenbeheersing zijn jouw verantwoordelijkheid, maar klanttevredenheid dat leer jij iedereen.

Het betreft een supermarktorganisatie met meer dan 250 winkels door vrijwel het hele land verspreid. (OP NOORD-OOST EN ZUID-OOST NEDERLAND NA) De kernwaarden zijn: vers, vriendelijk & voordelig En naast hun klanten stellen ze de medewerkers centraal, want; zij bepalen de sfeer binnen de winkel en zijn de belangrijkste spil in het totale proces. Daarom wordt er goed mee gecommuniceerd en fors in geïnvesteerd.

Een opleiding op minimaal mbo-niveau, graag in de richting Retail of commercie (HBO is pre)
Je hebt minimaal 2 jaar als leidinggevende in de (food) Retail gewerkt
Je bent zeer resultaatgerichtheid, zeker als het gaat om de beste kwaliteit leveren.
Daarnaast ben je goed in plannen en organiseren en beschik je over leiderschapskwaliteiten.
Het is een pittige job, dus een goede fysiek is zeker meegenomen.

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio Amsterdam