Corporate Recruiter Regio Utrecht

32-36 of 38 uur

Functie-inhoud

De nieuwe Corporate Recruiter:

Is degene die zich gaat bezig houden met de werving en selectie van al onze hoofdkantoorvacatures. Van Inkoop, tot E-business tot Marketing; jij begeleidt het proces van vacature-intake tot aan aanname. Je bent ook mede-verantwoordelijk voor de werving en selectie van MT-functies in onze vestigingen. En voor beide geldt dat je zelf een netwerk onderhoudt van zowel potentiële kandidaten voor de toekomst als van bureaus die we incidenteel inzetten voor het invullen van specifieke functies.

Jij vormt de brug tussen de andere twee recruiters. Jij voedt hen met informatie en ook jij bewaakt dat alle drie de thema’s met elkaar in lijn zijn. Van interne communicatie over nieuwe vacatures tot het aanboren van nieuwe (online) kanalen om kandidaten te vinden. Je komt met ideeën en denkt mee over thema’s die overkoepelend zijn. Bijvoorbeeld het sturen op data en het meenemen van de interne organisatie daarin. Aan het organiseren van werving events die passen bij onze klant, het optimaliseren van ons recruitmentsysteem en het geven van interne sollicitatietrainingen.

Daarnaast neem je ook deel aan ons strategisch HR-overleg waarbij alle HR-collega’s aansluiten. Hier werken we aan gezamenlijke thema’s die bij onze klant-breed spelen. Als specialist op het gebied van recruitment denk jij mee over vraagstukken zoals bijvoorbeeld of onze arbeidsvoorwaarden voldoende aantrekkelijk zijn in deze markt. Maar ook naar wat redenen van vertrek zijn en wat we hiervan kunnen leren en mogelijk moeten veranderen.

  • Een passend salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring;
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een contract voor 32, 36 of 38 uur per week voor 12 maanden met de intentie dit te verlengen naar een vast dienstverband;
  • Jaarlijkse resultaatbonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
  • Reiskostenvergoeding: reis je met het openbaar vervoer (2e klasse), dan wordt dit volledig vergoed. Reis je met de auto, dan krijg je een vergoeding van €0,19 cent per kilometer met een maximum vergoeding van €7,60 netto per dag (wanneer je enkele reis minimaal 10 kilometer is);
  • Mogelijkheid tot thuiswerken met een bijbehorende thuiswerkvergoeding van €2,60 netto;
  • Een financiële bijdrage voor het inrichten van een toffe thuiswerkplek;
  • Bij een vaste aanstelling de mogelijkheid gebruik te maken van ons aandelen- en fietsplan;
  • Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Pensioenregeling; je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken maar we hebben het wel alvast geregeld!

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio Utrecht