Vacature Commercieel Verkoper Regio Haarlem

Fulltime

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar:

Hou je ervan klanten oprecht en eerlijk te adviseren waarbij je commerciële doelstellingen niet uit het oog verliest? Werk jij graag op een inspirerende locatie? Hou jij ervan samen te bouwen aan een premium winkel- en produc tbeleving en een uitermate hoog serviceniveau? Kom je elke dag met positieve energie naar het werk en beschik jij over een hoge dosis enthousiasme? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Onze klant onderscheidt zich al jaren door het installeren van beeld en geluids apparatuur op het hoogste niveau. Een half resultaat is bij ons geen resultaat. Door het hoge niveau te blijven omarmen hebben wij een grote en loyale klantenkring. In ons experience Center kunnen de klanten het beste advies krijgen en alle mogelijkheden ervaren omtrent premium audio en video. Van simpele opstellingen tot volledig geautomatiseerde huizen met behulp van domotica.

Binnen deze functie pak je alle taken op die er op een dag voorbijkomen, uiteraard is je prioriteit het oprecht en eerlijk adviseren van onze bezoekende klant. Maar ook de inkomende leveringen, serviceaanvragen en reparaties zijn voor jou geen verrassing.

– Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding.

– Je bent een commercieel talent met een representatieve uitstraling.

– Contactuele eigenschappen gecombineerd met een zeer klantgerichte instelling.

– Je hebt een voorliefde voor beeld – en geluidsapparatuur en bij voorkeur hoog segment

– Affiniteit met digitale toepassingen, zoals WIFI, Bluetooth, Apps etc.

– Je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken.

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio Laren