Vacature Bedrijfsleider ’s Gravenzande

Fulltime

Functie-inhoud

Onze klant is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: De groenste belevingswinkel met de leukste horeca gelegenheid zijn. Een ontmoetingsplek zijn voor jong en oud!

Door praktijkervaring en specialistische kennis versterken wij elkaar. Wij inspireren onze klant met onze producten en onze kennis en passie hiervoor! Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een:

Wat doe je?

In deze functie stel je het strategisch plan (mede) op en je bewaakt deze. Je stuurt aan op de inkoop van een optimaal assortiment en een optimale presentatie van deze producten. Jij motiveert, begeleid en stimuleert onze collega’s en draagt hiermee zorg voor optimale werksfeer. Je coördineert overlegvormen en je volgt ontwikkelingen op de markt en speelt hierin op in.

Dit is een zeer diverse functie, waarbij je de werkzaamheden samen met een collega bedrijfsleider oppakt.

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar verbinding in het gehele team, je bent vooruitstrevend en jij bent zeer communicatief vaardig.

Jij neemt actie (hands on), bent ambitieus en wilt het beste uit je team naar boven halen. Jij bent praktisch en kunt verbanden leggen. Het geven en nemen van verantwoordelijkheid is je eigen. Met jouw openheid weet ons team waar hij/ zij aan toe is. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie opgedaan.

Wil je meer weten over deze vacature? neem dan contact op met Wilma

Standplaats

Regio  ’s Gravenzande