Verkoopadviseur

24 – 40 uur

Functie-inhoud

Ben jij de sociale verkoopkampioen die targets behaalt en klanten méér dan tevreden de showroom uit laat lopen ? Heb jij geen drempelvrees naar klanten toe en ben jij communicatief sterk ? Kan jij je creatieve verkoopemotie met de klant delen. Reageer dan nu.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Klanten opvangen en samen wat drinken op het koffieterras. Tijdens de kennismaking achterhaal je wat de klantwensen zijn en maak je een inschatting van de verkooppotentie. Met trots ga jij de showroom tonen. Zo geef je de klant een idee van de oneindige mogelijkheden. Samen ga je een keuken of badkamer samenstellen. Je geeft advies, maakt tekeningen en voert de meetgegevens in op de computer. Je maakt een orderbon en een vervolgafspraak met de klant om alles nog eens door te nemen.

Opdrachtgever

Wij werven voor alle toonaangevende keukenspeciaalzaken, sanitair speciaalzaken en meubelzaken in Nederland. De grootsten van Nederland.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Duco of reageer op deze vacature.

Is deze vacature niet iets voor jou maar ken je een verkooptopper die hiervoor wel open staat. Laat hem of haar dan zijn of haar cv doorsturen naar Duco. Jij ontvangt € 300,00 als deze persoon in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

Je bent commercieel, communicatief sterk, representatief en natuurlijk heb je humor en praat je makkelijk met iedereen. Het werken in de weekenden en op zon- en feestdagen is geen probleem.

Standplaats

Noord Brabant

Vacaturenummer

D2018/0016