Teamleider Kringloopwinkel

Functie-inhoud

Steek jij graag de handen uit de mouwen, heb je affiniteit met detailhandel/ Retail en enthousiast over (samen)werken in een kringloopwarenhuis, met collega’s van diverse achtergronden dan zijn we op zoek naar jou! we zijn op zoek naar een fulltime teamleider (38 uur) die verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse leiding van de medewerkers.

De teamleider is het aanspreekpunt voor klanten, relaties en collega’s, heeft oog voor een opgeruimde werkplek en Arbo-regels en stuurt coachend en daadkrachtig aan. Je bent een creatief persoon die kan presenteren en decoreren. De teamleider stuurt en begeleidt op inspirerende wijze de medewerkers waarbij hij meehelpt op de diverse afdelingen. Ook vervangt de teamleider de filiaalleider bij diens afwezigheid. De teamleider werkt direct onder de filiaalleider.

Opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een snel groeiend kringloopwinkel-keten. Bij deze winkels vind je aantrekkelijk geprijsde, gebruikte goederen zoals meubelen, speelgoed, kleding, cd’s, witgoed en nog veel meer. Het zijn 25 trendy opgezette winkels waar het prettig rondkijken is. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken er dagelijks ruim 1100 collega’s aan onze doelstelling ‘werk maken van hergebruik’. Door de trendy uitstraling, het ruime aanbod en goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels.

Functie-eisen

  • MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Coaching- en communicatieve vaardigheden;
  • Oog voor kwaliteit en resultaat;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Het kunnen omgaan met en aansturen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Je bent flexibel inzetbaar, van maandag tot en met zaterdag.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma of Eric of reageer op deze functie.

Standplaats

Sittard

Vacaturenummer

P201901/0002