Store Manager

37 uur

Functie-inhoud

Als Store manager help je mee om een enthousiaste en warme sfeer te creëren rond onze producten. Je draagt de juiste oplossingen aan en bent de schakel tussen de klant en onze producten. Je beseft dat klanten bij ons een ongeëvenaarde dienstverlening moeten genieten. Hiervoor verdiep je je in de wensen van de klant. Elke dag heb je de kans om van elke bezoeker een trouwe klant te maken!

Je verstaat de kunst om de wensen en behoeften van de klant te achterhalen en daarbij het juiste product te vinden. Je bent niet alleen “het gezicht” die klanten bij binnenkomst treffen, maar je bent ook degene die hen begeleidt. Je geeft advies en helpt de klanten met hun aankoop. Met je nieuwsgierige instelling ben je altijd op de hoogte van ons assortiment en kun je de kennis direct toepassen in je verkoopgesprek. Je succes uit zich in de productiviteit van het team en van jou als individu. Dit komt ook terug in de resultaten van de winkel als geheel. Je bent er trots op om voor ons te werken en het geeft je voldoening om klanten te helpen een duurzame relatie met ons aan te gaan.

Naast de verkoop ben je verantwoordelijk voor andere taken in de winkel, zoals de winkelpresentatie, winkelverzorging en het begeleiden van andere teamleden in de winkel. Tevens ben je verantwoordelijk voor de personele bezetting in de winkel en doe je de benodigde bestellingen (kantoorartikelen, kasgeld etc.). Tot slot ben je eindverantwoordelijk voor het juist verwerken van de orders, de kasadministratie en de diverse (dagelijkse/wekelijkse) rapportages.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Je coacht je medewerkers op een inspirerende manier. Je laat ze delen in bedrijfsvisie wat resulteert in een uitstekend winkelbeeld en goed voorraadbeheer. Klanten worden warm ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou en je team weer terug.

Opdrachtgever

Binnen onze organisatie bieden wij een prettige werksfeer waarin diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding. Tot slot kan je gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting.

Functie-eisen

Aantoonbare, ruime ervaring in de directe verkoop in een Retail-/showroomomgeving
HBO diploma
Bij voorkeur leidinggevende ervaring
Je handelt alle administratieve taken zelfstandig af. Kennis van MS Office is een pre.
Flexibele instelling wat werktijden betreft, o.a. de weekenden, zon- en feestdagen.
Je bent woonachtig in een straal van maximaal 40 km van Leiderdorp.

Wij zoeken mensen die:

Plezier halen uit contact met anderen
Over goede communicatieve vaardigheden beschikken
Commerciële drive hebben
Openstaan voor anderen en zich goed in kunnen leven
Positief zijn ingesteld
Creatief en oplossingsgericht zijn

Standplaats

Leiderdorp

Vacaturenummer

P201807/0001