Showroommanager

40 uur

Functie-inhoud

Ben jij een gedreven manager en staat bij jou de klant en je team centraal? Wil jij je commerciële talenten verder ontwikkelen ? Heb jij de passie voor interieur ? En kan jij op een inspirerende wijze leiding geven aan jouw team en wil je samen goede vestigingsresultaten halen ? Lees dan verder.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Het actief en commercieel leiding geven aan je verkoopteam. Het bestellen en verwerken van orders. Je kunt goed met cijfers overweg. Klanten opvangen en samen wat drinken op het koffieterras hoort er natuurlijk ook bij. Tijdens de kennismaking achterhaal je wat de klantwensen zijn en maak je een inschatting van de verkooppotentie. Met trots ga jij de showroom tonen. Zo geef je de klant een idee van de oneindige mogelijkheden. Samen ga je een keuken of badkamer samenstellen. Je geeft advies, maakt tekeningen en voert de meetgegevens in op de computer. Je maakt een orderbon en een vervolgafspraak met de klant om alles nog eens door te nemen.

Opdrachtgever

Wij werven voor alle toonaangevende keukenspeciaalzaken, sanitair speciaalzaken en meubelzaken in Nederland. De grootsten van Nederland.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Duco of reageer op deze vacature.

Is deze vacature niet iets voor jou maar ken je een verkoopmanager die hiervoor wel open staat. Jij ontvangt € 300,00 als deze persoon in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

Je bent commercieel, communicatief sterk, representatief en natuurlijk heb je humor en praat je makkelijk met iedereen. Het werken in de weekenden en op zon- en feestdagen is geen probleem. En je bent in het bezit van rijbewijs B.

Standplaats

Noord Brabant

Vacaturenummer

D2018/0002