Manager logistiek en Service Regio Amsterdam

40 uur

Functie-inhoud

Kun je comfortabel leiding geven aan grotere groepen collega’s en haal je graag het beste uit je team(s)? Werk je graag met KPI’s en gaat jouw hart sneller kloppen van logistieke en operationele processen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Manager Logistiek & Service ben jij samen met je team van ca. 35 medewerkers verantwoordelijk voor de logistieke en operationele processen in de vestiging. Je vindt het leuk om processen continu te optimaliseren, met name op het gebied van goederenstroom, service en voorraadbeheer.

Daarnaast weet jij als geen ander dat een optimale klantbediening begint met het geven van goede service richting de klant, een aansprekende product presentatie en een optimale beschikbaarheid in het schap. Samen met de 3 teamleiders die jij direct aanstuurt zie jij er op toe dat het proces van de schap ombouwen, bestellingen en de kas- en voorraadadministratie op orde is.

De beste kwaliteit, op de juiste plaats op het juiste moment. Die opdracht voel je ook bij het aansturen van het team Logistiek & Service. Jij bent verantwoordelijk voor de optimale personele bezetting in jouw vestiging, uiteraard tegen de juiste kosten. Met jouw manier van leidinggeven weet je mensen te inspireren en te motiveren. Voor de teamleiders ben je een coach en zorg je ervoor dat zij het beste uit zichzelf en hun teams weten te halen. Je bouwt aan een veilige en vertrouwde omgeving, waarin mensen worden gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

  • je bent in staat medewerkers te motiveren en in de juiste richting te sturen op basis van coachend leiderschap.
  • Je zet de klant op de eerste plaats, en je bent een volwaardig gesprekspartner voor de manager verkoop en vestiging.

Functie-eisen

  • Je bent een sterke persoonlijkheid die graag het voortouw neemt. Je voelt je gesterkt door minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende (logistieke) functie.
  • Je hebt oog voor detail en je beschikt over een echte winnaarsmentaliteit.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting retail, bouw of logistiek.
  • Je bent bereid om op flexibele tijden te werken (tussen 06:00 uur en 20:00 uur) en op zaterdag.

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Wilma Sonnema

Standplaats

Regio Amsterdam

Vacaturenummer

P202003/0005