Filiaalmanager Supermarkt

Functie-inhoud

Wij zijn voor een gerenommeerde supermarktketen op zoek naar Filiaalmanagers die (aantoonbaar) de verantwoordelijkheid aankunnen op het vlak van het; financieel, operationeel, commercieel en personeelsmanagement van hun eigen filiaal.

Daarnaast stuur je de assistent filiaalmanager aan en de diverse afdelingschefs (afhankelijk van de grootte van de vestiging) en je bent actief voorzitter van het MT. Actuele locaties voor de vacatures wisselen met enige regelmaat.

Maar voor diverse filialen tussen Noord en Zuid-Holland en regio Amsterdam kunnen we versterking gebruiken .

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Je draagt zorg voor (of ziet er op toe dat) het winkelbeeld conform de formulevoorschriften is gepresenteerd; Je bewaakt en realiseert de vastgestelde budgetten m.b.t. omzet, loonkosten (productiviteit en kosten per werkuur); Je leiderschapsstijl is coachend en je bent een uitstekende motivator; Je bewaakt nauwgezet de bezetting van jouw filiaal, zowel kwalitatief als kwantitatief. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het aanstellen en opleiden van de medewerkers; En je signaleert proactief afwijkingen en onderneemt direct actie om deze zo nodig op te lossen.

Opdrachtgever

Het betreft een supermarktketen die nu 50 jaar bestaat met ongeveer 75 vestigingen. Een superkwaliteit met een eerlijke prijs is altijd leidend geweest en nog steeds zeer actueel. Klantcontact, een goede service, met een breed assortiment is het onderscheidende vermogen. Dat geldt letterlijk voor iedere afdeling binnen dit bedrijf. Of we het nu hebben over de medewerkers op het hoofdkantoor, de slagers in de ambachtelijke slagerij of de bakkers in hun eigen warme bakkerij. Dat zijn de mensen die hier werken en met plezier.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau;
Retail- of (bedrijf)economische opleiding;
Relevante werkervaring binnen een supermarkt; Aantoonbare leidinggevende ervaring;
Resultaatgericht en kostenbewust;
In staat om overzicht te bewaken, maar ook oog voor details;
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
Klantvriendelijk, servicegericht en collegiaal;
Ook in het weekend inzetbaar;
Niet bang beslissingen te nemen;
Wonend in het marktgebied;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Standplaats

Noord- en Zuid Holland

Vacaturenummer

P201801/0013