Filiaalmanager Supermarkt

Functie-inhoud

Wij zijn voor een gerenommeerde supermarktketen op zoek naar Filiaalmanagers die (aantoonbaar) de verantwoordelijkheid aankunnen op het vlak van het; financieel, operationeel, commercieel en personeelsmanagement van hun eigen filiaal.

Deze filiaalmanager stuurt daarnaast de assistent filiaalmanager aan en de diverse afdelingschefs (afhankelijk van de grootte van de vestiging) en is een inspirerend voorzitter van het MT.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Je draagt zorg voor (of ziet er op toe dat) het winkelbeeld conform de formulevoorschriften is gepresenteerd; Je bewaakt en realiseert de vastgestelde budgetten m.b.t. omzet, loonkosten (productiviteit en kosten per werkuur); Je leiderschapsstijl is coachend en je bent een uitstekende motivator; Je bewaakt nauwgezet de bezetting van jouw filiaal, zowel kwalitatief als kwantitatief. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het aanstellen en opleiden van de medewerkers; En je signaleert proactief afwijkingen en onderneemt direct actie om deze zo nodig op te lossen.

Opdrachtgever

Het betreft een supermarktorganisatie met meer dan 250 winkels door vrijwel het hele land verspreid. (OP NOORD-OOST EN ZUID-OOST NEDERLAND NA) De kernwaarden zijn: vers, vriendelijk & voordelig maar geen discounter. En naast hun klanten stellen ze de medewerkers centraal, want; zij bepalen de sfeer binnen de winkel en zijn de belangrijkste spil in het totale proces. Daarom wordt er goed mee gecommuniceerd en fors in geïnvesteerd.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau; (MBO-4 is zeker bespreekbaar)
Retail- of (bedrijf)economische opleiding;
Relevante werkervaring binnen een supermarkt;
Aantoonbare leidinggevende ervaring;
Resultaatgericht en kostenbewust;
In staat om overzicht te bewaken, maar ook oog voor details;
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
Klantvriendelijk, servicegericht en collegiaal;
Ook in het weekend inzetbaar;
Niet bang beslissingen te nemen;
Wonend in het marktgebied;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Standplaats

Regio Haarlem

Vacaturenummer

P201802/0005