Filiaalmanager Kringloopwinkel

Functie-inhoud

De Filiaalleider geeft direct leiding aan de medewerkers van de vestiging. Gemiddeld heeft ca. 1/3 deel van de medewerkers een dienstverband met Het Goed. De overige medewer-kers werken in het kader van een werkleertraject, werkervaringsplaats, stage voor mensen met een leerachterstand, etc. Als Filiaalleider stuur je de vestiging operationeel aan en je wordt daarbij ondersteund door een Regionaal Bedrijfsleider.

  • Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
  • Het behalen van een optimaal resultaat op de winkelvloer;
  • Het voeren van de (personeels-) administratie;
  • Het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen;
  • Het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om de lokale bekendheid van Het Goed te vergroten;
  • Het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan.

De Filiaalleider in Lelystad wordt geassisteerd door twee Teamleiders.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

De nieuwe Filiaalleider heeft MBO4+ werk- en denkniveau. Hij/zij heeft een sterke persoon-lijkheid met een ondernemersgeest die bij een detailhandelsorganisatie past. Wij zoeken iemand die goed kan leidinggeven én organiseren. Als Filiaalleider ben je in staat om de (personeels-)administratie te voeren, bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, een veilige werkleeromgeving voor doelgroepen te creëren en bij dit alles gefocust blijven op klantge-richtheid en een gezond financieel resultaat.

Je bent proactief in het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer (lokale) bekendheid te geven en initiatiefrijk in het aandragen van ideeën voor nieu-we producten of diensten of de verbetering hiervan. Als leidinggevende ben je coachend waar het kan en directief wanneer dat moet. Een leidinggevende die zijn/haar team weet te inspireren en motiveren. Je beschikt over voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig inzicht. Kennis van MS Office en leidinggevende ervaring in de detailhandel als filiaal- of vestigingsleider is een vereiste.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk, je bent een vlot en representatief persoon. Je vindt het een uitdaging dit filiaal op een hoger niveau te brengen! Bij voorkeur heb je ervaring met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een snel groeiend kringloopwinkel-keten. Bij deze winkels vind je aantrekkelijk geprijsde, gebruikte goederen zoals meubelen, speelgoed, kleding, cd’s, witgoed en nog veel meer. Het zijn 25 trendy opgezette winkels waar het prettig rondkijken is. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken er dagelijks ruim 1100 collega’s aan onze doelstelling ‘werk maken van hergebruik’. Door de trendy uitstraling, het ruime aanbod en goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels.

Functie-eisen

De nieuwe Filiaalleider heeft MBO4+ werk- en denkniveau en heeft een zeer sterke persoonlijkheid met een grote ondernemersgeest voor een detailhandelsorganisatie.

Wij vragen iemand die kan organiseren, leiding geven en iemand die een motiverende werking op het personeel heeft. Ook kan de nieuwe Filiaalleider de (personeels-)administratie voeren, bedrijfsprocessen verder optimaliseren, een veilige werkleeromgeving voor doelgroepen creëren en bij dit alles gefocust blijven op klantgerichtheid en een goed financieel resultaat.
De nieuwe Filiaalleider is proactief in het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer bekendheid te geven en initiatiefrijk in het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan. De wijze van leidinggeven is coachend waar het kan en directief wanneer dat moet.
De Filiaalleider heeft voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig inzicht. Kennis van MS Office en leidinggevende ervaring in de detailhandel is een vereiste.
Tot slot en zeker niet onbelangrijk, je bent een vlot en representatief persoon. Je vindt het een uitdaging dit filiaal tot een hoger level te brengen! Bij voorkeur heb je ervaring met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Je hebt je reeds bewezen als Filiaal- of Vestigingsleider in bijvoorbeeld een kleding of woninginrichtings-zaak.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma of Eric of reageer op deze functie.

Standplaats

Lelystad

Vacaturenummer

P201901/0001