Filiaalmanager KringloopwinkelFunctie-inhoud

Als filiaalleider geef je direct leiding aan de medewerkers van de vestiging. Een deel van de medewerkers heeft een dienstverband.

De overige medewerkers werken in het kader van een werk leertraject, werkervaringsplaats, stage voor mensen met een leerachterstand, etc. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van je vestiging en wordt daarbij ondersteund door een teamleider. Je rapporteert aan de regionaal bedrijfsleider die leiding geeft aan meerdere vestigingen in Limburg.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het behalen van een optimaal resultaat op de winkelvloer;
  • Het voeren van de (personeel-) administratie;
  • Het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen;
  • Het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om de lokale bekendheid van Het Goed te vergroten;
  • Het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan.

Uitdaging: De eerste voorbereidingen voor een verhuizing zijn gestart. De vestiging zal medio 2019 verhuizen naar een andere locatie in  om daar met een prachtige nieuwe winkel nog meer  klanten blij te gaan maken!

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Je bent proactief in het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer (lokale) bekendheid te geven en initiatiefrijk in het aandragen van ideeën voor nieu-we producten of diensten of de verbetering hiervan. Als leidinggevende ben je coachend waar het kan en directief wanneer dat moet. Een leidinggevende die zijn/haar team weet te inspireren en motiveren. Je beschikt over voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig inzicht. Kennis van MS Office en leidinggevende ervaring in de detailhandel als filiaal- of vestigingsleider is een vereiste.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk, je bent een vlot en representatief persoon. Je vindt het een uitdaging dit filiaal op een hoger niveau te brengen! Bij voorkeur heb je ervaring met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een snel groeiend kringloopwinkel-keten. Bij deze winkels vind je aantrekkelijk geprijsde, gebruikte goederen zoals meubelen, speelgoed, kleding, cd’s, witgoed en nog veel meer. Het zijn 25 trendy opgezette winkels waar het prettig rondkijken is. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken er dagelijks ruim 1100 collega’s aan onze doelstelling ‘werk maken van hergebruik’. Door de trendy uitstraling, het ruime aanbod en goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels.

Functie-eisen

De nieuwe filiaalleider heeft MBO4+ werk- en denkniveau. Hij/zij bezit een sterke persoonlijkheid en de energie die bij een retail organisatie past. Wij zoeken iemand die goed kan leidinggeven én kan organiseren. Als filiaalleider ben je in staat om de (personeel-)administratie te voeren, bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, een veilige werk leeromgeving voor doelgroepen te creëren en bij dit alles gefocust blijven op klantgerichtheid en een gezond financieel resultaat.

Je bent proactief in het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer (lokale) bekendheid te geven en initiatiefrijk in het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan. Als leidinggevende ben je coachend waar het kan en directief wanneer dat moet. Een leidinggevende die zijn/haar team weet te inspireren en motiveren. Je beschikt over voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig inzicht. Kennis van MS Office en leidinggevende ervaring in de detailhandel als filiaal- of vestigingsleider is een vereiste.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk; je hebt bij voorkeur ervaring, maar in ieder geval grote affiniteit met het werken met en ontwikkelen van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

 Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma of Eric of reageer op deze functie.

Standplaats

Sittard

Vacaturenummer

P201903/0006