Commercieel verkoper

Full time

Functie-inhoud

Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Commercieel Verkoopmedewerker binnendienst

Zorg jij ervoor dat alles “gewoon perfect geregeld” is voor klanten? Houd je van afwisselend werk en word je graag onderdeel van een klein team, met wie je samen verantwoordelijk bent voor de hele vestiging? En wil je de (technische) kennis op doen om klanten deskundig advies te geven? Dan hebben we, een leuke baan voor je als: Verkoopmedewerker (40 uur ) In onze vestigingen verkopen we alles op het gebied van watermanagement, aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wat ga je doen als verkoper?

· Klanten aan de balie en telefonisch te woord staan;

· Advies geven aan de klant en meedenken in oplossingen;

· Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken;

· Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem. Kortom, als verkoopmedewerker zet je je in om alles gewoon perfect geregeld te hebben voor de klant. Daarbij is geen dag én geen klant hetzelfde waardoor je veel afwisseling bij ons zal hebben!

Vereisten Wat verwachten we van jou? Een verkoper doet er alles aan om de klant zo goed als mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat zij weer terugkomen naar de vestiging. Je bent daarom commercieel, service- en klantgericht.

· Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);

· Ben je flexibel inzetbaar;

· Woon je in de buurt van de vestiging in Den Haag. Geen (technische) kennis? Geen probleem! De benodigde kennis kunnen we je bijbrengen via onze interne opleidingen en cursussen.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd en daarna onbepaalde tijd

Salaris: Tot €2.800,00 per maand

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Als allround filiaalmedewerker ga je diverse werkzaamheden uitvoeren.   Je voorziet klanten van advies en informatie en beantwoordt vragen via de telefoon. Je signaleert commerciële kansen en probeert deze te benutten. Verder voer je kleine administratieve taken uit.

Opdrachtgever

onze opdrachtgever biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto/netto traject te betalen en of gebruik te maken van een PC regeling.

Functie-eisen

Als Commercieel verkoper ga je 40 uur per week aan het werk.

  • Je bent een gemotiveerde kandidaat op MBO-niveau;
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid om deze te halen.
  • Je beschikt over communicatieve, contactuele en organisatorische vaardigheden;
  • Je hebt affiniteiten met techniek/bouw;
  • Je kan presteren onder druk;
  • Bent leergierig, precies en resultaatgericht ingesteld;
  • Je wilt graag kwaliteit leveren.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma of reageer op deze vacature

Standplaats

Den Haag

Vacaturenummer

P202101/0001