Assistent Bouwmarktmanager

38 uur

Functie-inhoud

Als gastheer zorg je ervoor dat je klanten zich welkom en waardevol voelen. Dit straal je uit naar je klanten en je toont hierbij een voorbeeldfunctie voor collega’s.

Je bent primair op de werkvloer aanwezig en begeleidt klant- en goederen georiënteerde medewerkers in hun klantgericht gedrag.

Als MT lid ben je mede verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de bouwmarkt en je vervangt de bouwmarktmanager bij afwezigheid.

Je stuurt op optimale inzet van alle beschikbare middelen, gericht op het belang van de fysieke en online kanalen en geeft de medewerkers de ruimte om zich functionaliteiten en processen eigen te maken.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Je coacht je medewerkers op een inspirerende manier. Je laat ze delen in bedrijfsvisie wat resulteert in een uitstekend winkelbeeld en goed voorraadbeheer. Klanten worden warm ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou en je team weer terug.

Opdrachtgever

Binnen onze organisatie bieden wij een prettige werksfeer waarin diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend (tot € 2400,00 per periode van 4 weken). Tot slot kan je gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting.

Functie-eisen

Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau
Ervaring met het leidinggeven aan groepen en individuen
Aantoonbare ervaring met verkopen
Affiniteit met doe-het-zelf producten en styling

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Duco of reageer op deze vacature.

Standplaats

Lelystad

Vacaturenummer

P201807/0007