AGF Specialist Supermarkt

13-40 uur

Functie-inhoud

Als parttime AGF-specialist ben je medeverantwoordelijk voor de gehele goederenverzorging, -behandeling en -presentatie van de artikelen op de AGF-afdeling. Ook verschaf je productinformatie aan onze klanten, waarbij je bijdraagt aan en rekening houdt met onze formule-uitgangspunten.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

Wij zijn voor een gerenommeerde supermarktketen op zoek naar een talentvolle AGF-Specialist. De ideale kandidaat heeft ervaring in de afhandeling van de gehele goederenverzorging en de behandeling en presentatie van de artikelen op de AGF-afdeling. Daarnaast is ook het verschaffen van productinformatie aan onze klanten, (bij-verkoop) je tweede natuur.

Opdrachtgever

Het betreft een supermarktketen die nu bijna 50 jaar bestaat met ongeveer 75 vestigingen. Een superkwaliteit met een eerlijke prijs is altijd leidend geweest en nog steeds zeer actueel. Klantcontact, een goede service, met een breed assortiment is het onderscheidende vermogen. Dat geldt letterlijk voor iedere afdeling binnen dit bedrijf. Of we het nu hebben over de medewerkers op het hoofdkantoor, de slagers in de ambachtelijke slagerij of de bakkers in hun eigen warme bakkerij. Dat zijn de mensen die hier werken en met plezier.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau (diploma is een pre); Bij voorkeur relevante werkervaring binnen een supermarkt; Je kunt gepassioneerd praten over aardappelen, groente en fruit en dit in uitstekend Nederlands (in woord en geschrift); Je bent verantwoordelijk, zorgvuldig en ondanks je klantvriendelijkheid en servicegerichtheid ook commercieel; En niet te vergeten, ontzettend en collegiaal.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma of Eric of reageer op deze vacature.

Standplaats

Divverse standplaatsen

Vacaturenummer

P201804/0002