Afdelingschef Kassa

40 uur

Functie-inhoud

Zorg dragen voor kassastroom en de klantenservice binnen het filiaal rekening houdende met het  supermarktconcept ten-einde de gestelde marktpositie, gewenste uitstraling en doelstellingen volgens de gestelde omzet- en kostendoelen zoals geformuleerd in het winkelplan/ -budget.

Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden

De afdelingschef Kassa is verantwoordelijk voor alles met betrekking tot verkoop van bloemen, lectuur en bijproducten zoals sigaretten, loten e.d. alsmede voor de bemensing van de klantenservice en geeft daarbij een bijdrage m.b.t. de 7 zekerheden, en het winkelbeeld/signing in de winkel voor zover het de eigen afdeling betreft. Daarnaast is de afdelingschef Kassa samen met de afdelingschef Vers lijn en afdelingschef DKW o.l.v. de Filiaalmanager verantwoordelijk voor de totale uitstraling van de winkel.

Opdrachtgever

Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees.

Functie-eisen

Werk- en denkniveau

MBO+

Opleiding/ervaring

Opleiding en werkervaring: achtergrond in retail organisatie, vakdiploma’s, ruime ervaring als leidinggevende in de retail

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma of Eric

Standplaats

Diverse Standplaatsen

Vacaturenummer

P201904/002