Filiaal manager Het Goed

Functie-inhoud: Voor Het Goed zoeken wij voor de vestiging in Schiedam een fulltime filiaalleider. De filiaalleider geeft direct leiding aan de medewerkers van de vestiging. Ca. 1/3 deel van de medewerkers heeft een vast dienst verband. De overige medewerkers werken in het kader van een werk-leertraject, werkervaringsplaats, stage voor mensen met een leerachterstand etc. De filiaalleider werkt onder de regionaal bedrijfsleider en stuurt de vestiging operationeel aan.
Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden: Werkzaamheden/verantwoordelijkheden zijn o.a.: • Het (laten) voeren van de (personeels-) administratie, • De bedrijfsprocessen verder optimaliseren, • Benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer bekendheid te geven, • Aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan.
Opdrachtgever Het Goed is een snel groeiende kringloopwinkel-keten. Bij onze winkels vind je aantrekkelijk geprijsde, gebruikte goederen zoals meubelen, speelgoed, kleding, cd’s, witgoed en nog veel meer. Het zijn 25 trendy opgezette winkels waar het prettig rondkijken is. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken er dagelijks ruim 1100 collega’s aan onze doelstelling ‘werk maken van hergebruik’. Door de trendy uitstraling, het ruime aanbod en goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels.
Functie-eisen De nieuwe Filiaalleider heeft MBO4+ werk- en denkniveau en heeft een zeer sterke persoonlijkheid met een grote ondernemersgeest voor een detailhandelsorganisatie. Wij vragen iemand die kan organiseren, leiding geven en iemand die een motiverende werking op het personeel heeft. Ook kan de nieuwe Filiaalleider de (personeels-)administratie voeren, bedrijfsprocessen verder optimaliseren, een veilige werkleeromgeving voor doelgroepen creëren en bij dit alles gefocust blijven op klantgerichtheid en een goed financieel resultaat. De nieuwe Filiaalleider is proactief in het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer bekendheid te geven en initiatiefrijk in het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan. De wijze van leidinggeven is coachend waar het kan en directief wanneer dat moet. De Filiaalleider heeft voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig inzicht. Kennis van MS Office en leidinggevende ervaring in de detailhandel is een vereiste. Tot slot en zeker niet onbelangrijk, je bent een vlot en representatief persoon. Je vindt het een uitdaging dit filiaal tot een hoger level te brengen! Bij voorkeur heb je ervaring met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Je hebt je reeds bewezen als Filiaal- of Vestigingsleider in bijvoorbeeld een kleding of woninginrichtings-zaak.
Standplaats Schiedam
Vacaturenummer 20181036
« Vacature overzicht Reageer op deze vacture »