Sales adviseur door to door

Functie-inhoud: Energieke (parttime) Sales Adviseur klopt aan in Rotterdam! (ook als ZZP`er mogelijk) Heb jij de energie, durf en doorzettingsvermogen om door 2 door producten aan te bieden van toonaangevende energieleveranciers? Voel je bovendien aan waar de mogelijke ruimte en behoefte liggen aan de andere kant van de deur? Dan ben jij de Sales-topper die wij zoeken!
Aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden: Als Sales Adviseur heb je een zelfstandige functie; je laat je trainen; je zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor zowel de klant als je leidinggevende, je zorgt voor een gedegen administratie, je geeft prospect`s commercieel maar eerlijk advies en je draagt zorg voor de eventuele nodige aftersales. Vanzelfsprekend voer je deze taken altijd vasthoudend, creatief maar op een correcte wijze uit!
Opdrachtgever Polderdijk Management/EnergieWijs is een relatief nieuwe speler op het gebied van direct-Sales. Wel hebben wij al veel ervaring met het werken voor de grote energieleveranciers en in het adviseren van zowel consumenten als het MKB. Wij zijn een typische Rotterdamse organisatie waar hard werken en goed presteren (h)eerlijk wordt beloond. Werken bij ons is geen dag hetzelfde en iedere keer weer uitdagend. Wil jij ook onderdeel zijn van onze fantastische organisatie en je vaardigheden verder ontwikkelen solliciteer dan direct!
Functie-eisen Wie zoeken wij Wij zijn op zoek Studenten die minimaal twee dagen beschikbaar zijn en Adviseurs die minimaal drie dagen beschikbaar zijn. Het hebben van verkoopervaring is zeker een pre, maar talent wordt herkent! Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je minimaal aan de volgende eisen te voldoen: Doorzettingsvermogen Flexibel Om kunnen gaan met targets en NEE Betrouwbaar (V.O.G.) correct Nederlands spreken Teamplayer En een representatief en verzorgd uiterlijk hebben.
Standplaats Rottterdam
Vacaturenummer 20171030
« Vacature overzicht Reageer op deze vacture »