Info opdrachtgevers werving & selectie

Retail Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste W&S-organisatie voor de retail. Wij mogen vrijwel alle grote, bekende retailorganisaties tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Al deze opdrachtgevers hebben voor ons gekozen vanwege de constante kwaliteit van onze dienstverlening en onze snelle, efficiënte en effectieve werkwijze.

Wij kunnen heel slagvaardig en heel doelmatig werken, omdat wij de afgelopen jaren een uitgebreid bestand van kandidaten hebben opgebouwd. Dit bestand is bovendien kwalitatief hoogwaardig; wij hebben alle kandidaten met de grootst mogelijke zorg geselecteerd en we gaan ook heel zorgvuldig met deze mensen om.

Onze opdrachtgevers laten ons ook weten dat ze veel waardering hebben voor onze directe, persoonlijke benadering en voor onze grote inzet en sterke betrokkenheid. Het spreekt voor zich dat wij daar heel blij mee zijn en dat we er alles aan zullen doen om dat zo te houden.

Onze werving- & selectiemethodiek is altijd tailormade, exact afgestemd op uw individuele wensen en specifieke eisen.

In het kort ziet deze methodiek er alsvolgt uit:
  • Samen met u stippelen we het meest geschikte werving- & selectietraject uit; quick scan, file search, advertising, rekruteren;

  • Als alles in kaart is gebracht, starten wij het werving- & selectieproces;

  • Iedere voorgestelde kandidaat heeft een grondige intake gehad. Wij hebben hem of haar zelf gezien en persoonlijk gesproken;

  • U krijgt alle CV's volgens een standaard lay-out voorgesteld;

  • U kunt de voorgestelde kandidaten zelf uitnodigen of die uitnodigingen door ons laten verzorgen;

  • Bij een succesvolle invulling van de vacature rekenen wij een tarief dat is uitgedrukt als percentage van het bruto jaarsalaris van de kandidaat.


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting, meer te vertellen over onze organisatie en onze werkwijze.